“Максима България” с награда „Добрия пример“ за отговорен бизнес
2017-12-07
Назад

На специално събитие в края на месец ноември “Максима България” бе отличена с награда „Добрия пример на запад от София“ от регионалната медия EspressoNews. Заслужихме това признание в категория „Партньорство с местните институции във връзка с реализацията на значими проекти за местната общност“ с нашия проект за изграждане на нова детска площадка в град Костинброд.

 

Площадката открихме в началото на ноември 2017-та заедно с новия ни магазин в града. Тя бе изградена на мястото на стари и опасни съоръжения за игри. Люлките, пързалката и пясъчника, съобразени с всички изисквания за сигурност на децата, вече радват и забавляват подрастващите, отишли с родителите си да пазаруват или да посетят своя личен лекар, центъра за социална рехабилитация и интеграция или Български младежки Червен кръст, намиращи се в поликлиниката в град Костинброд.

 

Нашият екип вярва в необходимостта от двупосочна връзка между компаниите и местните общности с цел подобряване на средата, в която живеем. Новата детска площадка е трета по ред, която „Максима България“ изгражда в рамките на една година. Другите две са в градовете Козлодуй и Елин Пелин, открити съответно през септември 2016 и май 2017 година.

 

Бидейки отговорен и доверен партньор на общините, в които развиваме нашата дейност, се вслушваме в техните проблеми и опитваме да съдействаме за тяхното разрешаване. Затова влагаме допълнителни средства и усилия в проекти, които осигуряват подходящи условия на семействата да прекарват по-пълноценно времето си заедно, а децата да растат здрави и щастливи в приветлива градска среда.