Открихме още два магазина в Югоизточна България
2018-03-28
Назад

В рамките на една седмица още два нови магазина Т МАRKET отвориха врати. Супермаркетите в Карнобат и Ямбол открихме на 23 март и 27 март. С тях списъкът от обекти T MARKET нарасна до 68, разположени в 34 града в цялата страна.


„Вече 13 години инвестираме в магазини в близост до дома или работното място на потребителите, които осигуряват практично пазаруване при най-добрите възможни условия. Югоизточният район е сред най-динамично развиващите се в страната. Затова активно разширяваме присъствието си там, за да предложим на домакинствата широк избор от качествени стоки на достъпни цени“, сподели генералният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас по време на откриването на магазините.

Двата нови супермаркета са с търговска площ от по 750 квадратни метра. По 24 души ще се грижат за обслужването на клиентите във всеки от обектите. Доброто съотношение между цена и качество, което е запазен почерк на Т MARKET, се забелязва в широкия асортимент от над 7000 артикула в двата магазина. В тях са заредени и интересни продукти от чуждестранни производители, които клиентите ще могат да намерят само във веригата.

 

„Искам да поздравя компанията за направената инвестиция в развитието на модерната търговия в Карнобат. Като представител на Община Карнобат категорично заявявам подкрепата си към желанието на T MARKET да работи с производители от района и да предлага местни продукти в магазина“, сподели по време на откриването на магазина г-жа Стефка Иванова, заместник-кмет на Община Карнобат.

 

Потребителите ще могат да избират и между традиционни стоки от български производители и чуждестранни продукти. А прясното българско месо, което се предлага в магазините от веригата, се транжира в собствения цех на T MARKET и е с гарантирано качество.

 

"T MARKET е истинска нова придобивка за Ямбол. Това, че магазинът в нашия град е 68-ми по ред за веригата, дава гаранция за качество и опит. За клиентите е осигурена възможност за избор и съм убеден, че с удоволствие ще пазаруват, опитват нови продукти и сравняват", сподели на откриването г-н Георги Славов, кмет на Община Ямбол.

Вече 13 години T MARKET се развива на българския пазар. Мрежата от магазини на компанията нараства ежегодно. Всеки ден супермаркетите се посещават от над 75 хиляди клиенти. Разнообразните стоки на добри цени превръщат веригата в предпочитан партньор в ежедневното пазаруване на все повече българи в цялата страна.