Практичното пазаруване е достъпно вече за жителите на Нови Искър
2018-12-04
Назад

 

Разнообразни стоки на достъпни цени очакват от днес клиентите на новия T MARKET в град Нови Искър. Първият супермаркет от веригата в града е факт от днес, 4 декември на ул. Искърско дефиле № 116. Магазинът в Нови Искър е 73-и в мрежата на T MARKET, която продължава да расте.

 

“Щастливи сме, че от днес ще бъдем доверен партньор в ежедневното пазаруване на жителите на град Нови Искър. Продължаваме да се развиваме, да растем и да бъдем все по-близо до нашите клиенти”, сподели при откриването на новия магазин изпълнителният директор на „Максима България“ Едвинас Волкас.

 

Търговската зона на обекта е с практично разположение на площ от 300 квадратни метра, а за доброто обслужване на клиентите се грижи екип от 15 служители. Магазинът е снабден с разнообразни продукти на български производители, както и със специфични вносни стоки, характерни само за T MARKET. И тук веригата залага на прясното 100% българско месо, транжирано и доставено директно от собствения й цех, както и на свежи плодове и зеленчуци. Магазинът предлага също разнообразни сладки изкушения и насипни бонбони за любителите на десертите.

 

“Стремим се винаги да предлагаме най-доброто на нашите клиенти. Магазинът ни е добре зареден и от днес неговите посетители могат да избират от разнообразни хранителни продукти, както и стоки за дома от non-food зоната ни. Традиционно асортиментът ни е на изгодни цени, които са в отлично съотношение с неговото качество”, допълва г-н Волкас.

 

T MARKET оперира на българския пазар от 13 години. За това време компанията успя да достигне до една от лидерските позиции на пазара и да спечели доверието на много потребители от цялата страна. T MARKET предлага на своите клиенти във вече общо 37 града възможността да пазаруват разнообразно и практично. За компанията работят над 1 500 човека, превръщайки я в един от най-големите работодатели в България.