Т MARKET аплодира екипите си в магазините: “Вие също сте герои!”
2020-03-17
Назад

Най-големият магазин на T MARKET беше открит на 17.03.2020 г. в Пловдив.

Веригата с най-голям брой магазини в Пловдив T MARKET откри своя 11-и магазин в града. Той се намира на бул. „Александър Стамболийски” 33.

Магазинът беше открит от Петър Павлов, изпълнителен директор  на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”. Двамата прерязаха лентата в присъствието на новите си служители, на закрити врати, поради усложнената ситуация в страната, свързана с извънредното положение и разпространението на COVID-19.
 
“Новият ни магазин идва в много подходящ момент в създалата се екстремна ситуация и със сигурност ще донесе повече спокойствие на жителите на Пловдив. Искам да приветствам новите ни служители, които се включват в този критичен за всички момент, вие, както и всички останали наши служители, които са на първа линия, сте истински герои! Благодарение на вас, никой няма да остане без най-необходимото в момента. Горди сме, че нито един човек от екипа ни не се уплаши, нито се отказа, а напротив - всички сме сплотени и работим за общото благо!” С тези думи Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”, откри магазина пред новите служители
 
Петър Павлов увери новия си екип, че ще бъдат взети всички мерки за тяхната безопасност, а магазинът ще бъде дезинфекциран минимум по четири пъти на ден, което е ежедневна практика във всички останали обекти на веригата.
 
“Изключително сме благодарни на всички наши служители. Ние сме осигурили най-високо ниво на грижа за тяхното здраве и стриктно поддържаме безопасността на средата, в която те работят и в която клиентите ни пазаруват, така че тя да е дезинфекцирана, безопасна и спокойна. Работим в тясна връзка с Правителството и Националния оперативен щаб и следим ситуацията отблизо, като спазваме всички нови разпоредби. Правим всичко необходимо и възможно, за да сме адекватни в тази криза, а вашата сигурност и тази на нашите клиенти е приоритет номер едно за нас” заяви на откриването на новия T MARKET Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”
 
Най-големият T MARKET в България е от ново поколение супермаркети, който ще предлага ежедневни специални оферти и атрактивно ниски цени на голямо разнообразие от качествени стоки. От веригата уверяват, че в момента правят всичко възможно, за да може клиентите им да разполагат с необходимото в дните на извънредното положение, както и че може те да бъдат напълно спокойни, че са достатъчно защитени, докато пазаруват в обектите им.
 
С изключителна загриженост управата на веригата апелира към отговорно пазаруване и съобразяване с наложените мерки за сигурност от всички. 
 
“Купуването на повече, отколкото имате нужда, винаги е за чужда сметка. Има достатъчно продукти за всички, нека сме сплотени и с грижа един към друг в тази криза. Трябва да сме еднакво загрижени както за семействата си, така и за всички останали, за да можем да преодолеем кризата успешно” добави в откриващата си реч Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”