T MARKET отвори в Казанлък в навечерието на Коледа
2017-12-15
Назад

65-тият магазин от веригата T MARKET отвори врати в Казанлък. Супермаркетът на ул. “Княз Александър Батенберг” 217 предлага на жителите на града над 7000 артикула на практични цени точно преди Коледните и Новогодишните празници. На събитието присъстваха кметът на Казанлък Галина Стоянова, председателят на Общински съвет Николай Димитров и генералният директор на компанията-инвеститор „Максима България“ Едвинас Волкас.

 

“Магазинът в Казанлък е важен проект за компанията ни, защото през последните години разширяваме значително дейността си. Стремежът ни да сме все по-близо до клиентите ни доведе и в Казанлък, чийто жители ще открият в T MARKET широк асортимент от висококачествени продукти”, каза по време на откриването г-н Едвинас Волкас, генерален директор на „Максима България“.

 

Новият T MARKET в ж.к. Изток се простира на площ от 750 кв. метра, а в него работят 22 служители, които се грижат за клиентите на магазина. Традиционно предпочитани български продукти, винаги прясно българско месо, а също и вносни качествени стоки могат да бъдат намерени на рафтовете в супермаректа.

 

“Щастлива съм, че покупателната способност на жителите на Казанлък се повишава и интересът към модерната търговия също. Поздравяваме "Максима България" за добрата инвестиция в най-големия квартал на града и за създаването на нови работни места. С отварянето на магазина районът се облагородява, а жителите му имат всичко необходимо близо до домовете си”, сподели на събитието г-жа Галина Стоянова, кмет на Казанлък.

 

“Решихме да открием магазина точно преди Коледните празници, за да дадем възможност на хората тук за още по-голям избор на продукти, с които да подготвят трапезата си за най-светлите дни от годината. Пожелаваме на всички наши клиенти весела и щастлива Нова година”, поздрави присъстващите на откриването г-н Волкас.