T MARKET против спекулата с цените
2020-03-21
Назад

Във връзка с извънредното положение в страната и нарастващото търсене на определени стоки ние от T MARKET искаме да ви уверим, че запазваме досегашната си ценова политика.

Убедени сме, че по време на криза никой не трябва да се опитва да печели от страха на хората. “Максима България” е твърдо против изкуственото завишаване на цени и спекулата в този труден за всички момент. Както винаги осигуряваме качествени продукти в нашите магазини на ниски цени - политика, която винаги сме водили и ще продължаваме да водим дори и в тези изключително трудни времена.

Независимо от кризата със снабдяването с определени суровини и натиска от някои доставчици, които в последните дни завишават цените си под различни предлози, ние правим всичко възможно, за да могат нашите клиенти да пазаруват на същите цени, на които са снабдявали с продукти и преди кризата.

Екстремните мерки, които взимаме, за да сме в помощ на обществото, са следните:
-  веригата T MARKET ще намали рекламната си активност, за да се избегне ненужното струпване на клиенти в нашите обекти;
-  променяме политиката си на атрактивни промоционални предложения и специални оферти с цел да запазим ниските цени на стоките в нашите обекти, но без да прекаляваме в тази посока, за да не предизвикваме допълнителна истерия в ежедневното пазаруване в нашите обекти.

Съзнаваме отговорността, която носим, и сме готови с решения, за да не се създава излишно напрежение. Работим в изключително динамична обстановка, всеки ден нещо се променя, и ние, както и останалият бизнес и институциите, се учим в движение в условията на тази криза. Съобразяваме се с всички изисквания на отговорните органи и работим в тясно сътрудничество с правителството и Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Апелираме за човешко отношение от всички към всички и осъждаме всяка спекула, която ощетява и унижава обществото ни в този труден за всички момент.

ВИЖТЕ ОЩЕ: https://www.youtube.com/watch?v=UgWPu2inpd4&feature=youtu.be