T MARKET с още една нова локация
2020-02-06
Назад

На 6 февруари 2020 г. T MARKET откри своя единадесети магазин в Пловдив. Той се намира на бул. „Пещерско шосе” 133, комплекс „Корона”, и е 84-ият супермаркет на веригата, която оперира вече в 40 града в страната.

Магазинът бе открит от Илия Белев - Главен оперативен директор и член на Борда на директорите  на „Максима България“, който преряза лентата пред нетърпеливите първи клиенти на новия търговски обект.

T MARKET разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. За топлата витрина ще се грижи кухня-майка, която зарежда всички обекти на T MARKET в града. В нея ежедневно се готви по традиционни български рецепти и без консерванти. За качеството на гозбите, тяхното приготвяне и разнообразието отговаря екип от 50 готвачи.

“Днес откриваме единадесетия си магазин тук, в древния и вечно млад Пловдив. С това показваме, че интензивно продължаваме да засилваме присъствието си във втория по големина град на страната, което от своя страна ще затвърди още повече и позицията ни на една от основните компании в България в търговията с хранителни и други бързооборотни стоки”. С тези думи пред гостите и новите служители Илия Белев - главен оперативния директор на “Максима България”, откри магазина.

Жителите на Пловдив имат и възможността да се насладят на 100% прясно свинско месо с произход от България, професионално транжирано в цех на T MARKET, който също се намира в града. Разнообразието от продукти ще бъде допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни и зона с нехранителни продукти.

Разнообразието от продукти ще бъде допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни и зона с нехранителни продукти.