Т МАRКЕТ с шест нови магазина в Пловдив
2019-12-13
Назад

T MARKET продължава активно да разширява своята мрежа от магазини в цялата страна и днес откри 6 нови магазина в Пловдив. На 12. 12. 2019 г. паралелно се откриха шестте нови магазина, а официалното откриване се състоя в новия Т МАРКЕТ в кв. “Гагарин”, на ъгъла на ул. “Гонда Вода” с ул. “Огражден”.

На откриването генералният директор на “Максима България” Петър Павлов обяви старта на конкурса за есе на малки мечтатели с голямо бъдеще “Т МЕЧТАЯТ”, който ще даде шанс на едно дете от Пловдив да направи първите крачки към сбъдването на една своя мечта. От Т МАРКЕТ обявиха и намерението на веригата да подпомогне, с помощта на “Национална мрежа за децата”, 10 пловдивски социално слаби семейства с всички продукти, необходими за Коледната им трапеза. Двете инициативи са част от социално отговорните практики, които веригата ще осъществи в рамките на града през тази и следващата година.

 С новите 6 магазина броят обекти на Т МАРКЕТ в страната стават 82, а градовете, в които те присъстват са вече 40.

“Ние не просто откриваме поредните красиви и големи магазини в Пловдив, а планираме да създадем и съвсем нов формат на нашите супермаркети. Пловдив ни вдъхнови за много промени и днес Т МАРКЕТ показа своето ново лице. Компанията ни извървя дълъг път, докато се стигне до днешния ден и спокойно можем да кажем, че минахме доста нива нагоре. Вече сме в топ листата на търговците в България. В момента сме в Топ 4 и всички наши конкуренти се съобразяват с Т МАРКЕТ”, каза генералният директор на “Максима България” Петър Павлов на официалното откриване на новите 6 магазина Т МАРКЕТ в Пловдив.


Адресите на новооткритите магазини са:

Кв. “Христо Смирненски”, ул. “Вечерница” № 3, Ул. “Йордан Гавазов” № 23 – район “Западен”, Ул. “Гонда Вода” в кв. “Гагарин”, Кв. “Изгрев”, ул.“Герлово” № 1, Ул. “Капитан Райчо” № 32, бл. 16, център, Район“ Тракия, в бл.14, вх. А