T MARKET Самоков отвори врати обновен
2018-11-20
Назад

  

Продължаваме да разширяваме динамично мрежата си от магазини, но и да обновяваме вече съществуващите обекти в цялата страна. Предпразнично зарадвахме своите дългогодишни клиенти в град Самоков. На 20-и ноември открихме изцяло реновирания магазин на ул. „Искър“ 2А.

 

Днес е двоен празник за нас. Преди точно 10 години открихме нашия първи T MARKET за гражданите на Самоков. Много сме щастливи, че точно днес отново отваряме врати, но този път с обновена и модерна визия. Стремим се да развиваме и подобряваме нашите магазини, така че да отговарят на нуждите на клиентите ни. Затова и стартирахме работа по обновяване на обектите си в цялата страна. А сега дойде ред и на магазина ни в Самоков”, сподели по време на откриването изпълнителният директор на “Максима България” Едвинас Волкас.

 

Обновеният магазин зарадва клиентите с нова собствена кухня. Жителите на красивия планински град могат да избират от разнообразни ястия, приготвени в магазина. За любителите на скарата и месото обновеният T MARKET предлага широк избор от грил продукти, изпечени на място. Те са приготвени от 100% прясно българско месо, което транжираме в собствения ни цех. Ново удобство за клиентите е обособеният кът за хапване пред магазина, където те ще могат да се насладят на вкусните ястия от топлата витрина.

 

Отвъд нововъведенията продължаваме да предлагаме на своите доверени клиенти перфектно съотношение между цена и качество. Потребителите отново могат да избират от широкото разнообразие на свежи плодове и зеленчуци, както и на продукти на български и чуждестранни производители. Витрините на новия магазин са богато заредени с прясно месо с гаранция “Качество на майстора”.