Бърз обяд в офиса: мисията възможна

Хората с динамични професии трудно могат да предвидят кога точно ще успеят да излязат от офиса за обяд или кога ще свърши срещата им. Често се оказва 15:00 часа следобед, а те дори не са закусвали. В този момент обаче получават поредния спешен имейл и единствения шанс да хапнат набързо е да грабнат нещо от вендинг машината. Това не е проблем, ако е изолиран случай, но вафлите и чипсовете не са най-питателната за ума храна.

Затова когато знаете, че ви предстои такъв ден, много добра възможност е да приготвите нещо от вкъщи. Ето няколко практични идеи как без да отделяте часове в приготвянето, можете да хапнете вкусно и домашно приготвено за обяд в офиса.
 
Кое е онова винаги работещо решение? Да, сандвичът. За да улесните сутрините си, може да подготвите от вечерта нещата за него - нарежете си колбаса и кашкавала или направо използвайте готово нарязани. В T MARKET имате голям избор от собствени марки подобни колбаси. Комбинирайте чудесното прошуто с моцарела и зелена салата и гарантирано ще постигнете страхотен вкус. За сандвича може да използвате от вкусните земелчета или просто нарязан хляб. На сутринта само “сглобете” съставните части и сте готови.
 
Вечеря за обяд – а защо не! Това, което сте приготвили предната вечер и не сте успели да изядете, може да ви спаси в напрегнатия ден. Вкусовите му стойности ще запазите в една хубава кутия за храна Tinita, която освен удобна, е и изключително качествена и не задържа миризми.
 
Свежо и на следващия ден? Айсберг, спанак, маруля плюс добавки от сушени домати и авокадо са идеални, защото ще запазят свежия си вкус за дълго. Ако не искате да се занимавате сутринта, може вечерта да измиете и приготвите основата и да я оставите в хладилника, за да се отдели водата от нея. Сутринта само прибирате в кутия вашата салата и овкусявате.

 
А ако и за това нямате време, то можете да заложите и на нещо на една ръка разстояние. Консерва риба тон, сладка царевица или комплект готова салата са винаги насреща в близкия T MARKET. Те биха били вашите верни приятели в офиса, защото са лесни за съхранение и вкусни за хапване.
 
Каквото и да изберете за обяд, е много важно да не пропускате това хранене. Иначе рискувате да наваксате с нещо нездравословно и то в двойни количества в късните часове на деня.