Традицията повелява семейно да се пазарува

Семейството е най-важната ценност за българите. И не са ни необходими проучвания (макар и да има такива), за да го докажем. Нужно е само да се огледаме наоколо. Въпреки че прекарваме по повече от 8 часа дневно на работа, най-скъпи си остават споделените със семейството мигове. А събирането около трапезата у дома има отредено челно място в класацията.
 
Палачинки, банички, кифлички, сандвичи, овесени ядки, пайове, кейкове и какви ли не още вкусотии са сред любимите закуски на българските семейства. Научихме го от над 300 души, които споделиха с нас във фейсбук снимки и рецепти на своите фамилни закуски. Подарихме на трима от тях ваучери за пазаруване в T MARKET, за да ги подкрепим и насърчим в мисията семейните закуски, обеди и вечери да се предшестват от семейно пазаруване.
 
Късметлиите, които спечелиха нашите награди, бяха  Тихомира от Карлово, Деница от София и Бисер от Враца. „Въоръжени“ със списък с необходимите неща, те вече заведоха своите семейства на пазар в любимия T MARKET в техния град.
 
За съветник при избора на продукти Бисер най-често се доверява на съпругата си. “Т MARKET е предпочитаният от моето семейство магазин. Харесваме възможността да се снабдяваме с прясно месо за готвене, което се предлага в магазина. Дори знам точно в кои дни се доставя - вторник, четвъртък и събота, и организирам седмицата си така, че да посещаваме магазина тогава”, допълва той.
 
Тихомира пък пазарува в T MARKET веднъж седмично за цялото семейство, като най-често компания й прави нейната малка дъщеря. Разказва ни, че й допадат промоциите, които магазинът в Карлово предлага. А любимите ястия на нейното семейство са пилетата на грил и млечната салата от топлата ни витрина.
 
Като съпруга и майка на 4-месечно момиченце 26-годишната Деница пазарува всеки ден. T MARKET е нейният предпочитан магазин в близост до дома, защото харесва веселия и ведър персонал, както и удобната подредба, благодарение на която си набавя необходимите неща бързо и с лекота.
 
Всяка семейна традиция е важна, защото приобщава. Благодарим на Тихомира, Деница и Бисер, че споделиха своята с нас!
 
 
*Играта “Семейното пазаруване” се проведе на фейсбук страницата на  Т MARKET. В периода 26.09 до 09.10 участниците трябваше в коментар под поста на страницата да споделят снимка, рецепта или само името на любимото ястие, с което започва денят в тяхното семейство. Имената на тримата, които спечелиха ваучери за пазаруване на стойност 100 лева, бяха изтеглени чрез софтуер на 10 октомври и обявени на страницата.