Скъпи приятели,
Назад

За всички вас, нашите лоялни клиенти, имаме удоволствието да предложим карта „Благодаря“ за изгодно пазаруване в супермаркетите ни. Картата Ви осигурява възможност да участвате в нашата програма за лоялни клиенти „Благодаря“, която предлага специално подбрани продукти с ценова отстъпка. Тази отстъпка е валидна само за притежателите на картата, заявили своето желание да участват в програмата и попълнили коректно формуляра, приложен към пластичната карта.

Какво е необходимо да направите, ако имате желание да се присъедините към лоялната програма „Благодаря“?

- Необходимо е да придобиете желаната карта на каса в удобен за Вас магазин T MARKET срещу сумата от 1 лев, като картата се издава само на физически лица, навършили 16 години;

- Попълнете коректно формуляра, приложен към картата;

- Предайте го на касиер в магазина, който ще сканира и активира картата, след като въведе датата ви на раждане в нашата ИТ система.

Веднага след това ще може да използвате картата Ви, за да получавате отстъпки при всяко пазаруване в нашите магазини, включващо продукти с ценови отстъпки, валидни за притежателите на карта „Благодаря“.

Карта „Благодаря“ може да се използва за всички стоки в магазини T MARKET, обозначени със специални ценови етикети „благодаря“, върху които са посочени съответните ценови отстъпки. Важно е само да я предоставите на касиера, преди той да е приключил касовия Ви бон, на който, след приключването му, ще бъдат отразени всички ценови намаления, които сте получили в рамките на пазаруването Ви. При покупка на тютюневи изделия, както и на стоки, участващи в други промоции в съответния магазин, никакви допълнителни отстъпки на лоялната ни програма не могат да бъдат получавани.

Всеки ден в T MARKET може да намерите над 200 продукта с ценови отстъпки, валидни само за притежателите на карта „Благодаря“. Това са специално подбрани стоки, асортиментът на които се променя всеки месец. Освен това в програмата ни за лоялност се включват и атрактивни намаления на цели категории стоки, като например: безалкохолни напитки, насипни бонбони, перилни препарати и други.

При възникнали технически проблеми, като например липса на интернет-свързаност, е възможно временно прекъсване на лоялната ни програма. Ние ще Ви уведомяваме за тези периоди предварително – с табела на входа на магазина и ще направим всичко възможно за максимално бързо отстраняване на причината за повредата. Затова не забравяйте при влизане в магазините ни да погледнете Инфо-таблото за евентуален проблем и временна невъзможност за ползване на карта „Благодаря“.

Валидността на всяка карта е отбелязана върху пластичния й носител. В случай, че изгубите Вашата карта „Благодаря“ или тя бъде открадната, моля, обадете се на телефон 02/9152888, за да заявите факта и тя ще бъде блокирана от нас. Ние не носим отговорност за възможни спекулации с Вашата карта, ако тя бъде изгубена или открадната, но не бъде блокирана.

При изрично писмено искане по имейл или на хартия – прекратява се участието в програмата и картата се блокира.

Надяваме се да Ви посрещнем в нашите магазини още днес и да направим пазаруването Ви по-практично, изгодно и приятно!

Благодарим Ви, че сте с нас!